spacedays2019_DK_title

Udstilling Rundt om Månen i Rundetaarn er åben!

Den 20 Juli 1969 landede de første mennesker på Månen. I 2019 fejrer vi 50 året for denne bedrift og gennem en udstilling i Rundetaarn og et pakket program af aktiviteter inviterer vi hele Danmark indenfor for at fejre en af menneskehedens største bedrifter.  Udstillingen henvender sig til alle aldre og vi vil ikke kun kigge tilbage, men stille spørgsmålet: “hvordan vender vi tilbage til Månen?

Her på siden kan du se hvilke aktiviteter vi afholder i 2019 under kalender, eller du kan læse mere om Månen i fortiden og fremtiden under Viden om Månen. Hvis du er lærer eller underviser kan du finde resourcer og inspiration til hvordan du kan bruge Månen som emne i din undervisning under afsnittet Børn og unge

 

Hvad er SpaceDays?

Space Days er mere end kun udstillingen i Rundetaarn. I løbet af hele 2019 afholder vi en række events med vores samarbejdspartnere og besøger biblioteker, skoler, og gymnasier over hele landet. I samarbejde med Cinemateket viser vi i oktober-november syv film med månetema og til kulturnatten i København kan du træne som en astronaut i Rundetaarn.

Space Days 2019 arrangeres af Dansk Selskab for Rumfartsforskning og er gjort muligt med støtte fra:

Se vores samarbejdspartnere og uundværlige støtter og frivillige på siden "om os".

Space Days er optaget i