Kontakt: info@rumfart.dk, Web: www.rumfart.dk

Om Space Days

Space Days arrangeres af Dansk Selskab for Rumfartsforskning og er et årligt tilbagevendende initiativ. I 2019 var temaet "Månen", og hvert år offentliggøres et nyt rumfarts-tema, der vil følge temaet fra World Space Week. Space Days er opstået med ønske om at engagere og inspirere den brede befolkning inden for rumfart og tiltrække børn og unge til STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) fag og uddannelser. I Februar 2019 blev projektet optaget i Teknologipagten.

Om Dansk Selskab for Rumfartsforskning

Dansk Selskab for Rumfartsforskning er en frivillig organisation drevet af passionerede ildsjæle. Vi ville ikke være i stand til at arrangere foredrag, workshops eller lave Space Days uden vores hold af fantastiske frivillige og støtter, som sætter tid af til at bruge deres unikke kompetencer til at få projektet til at lykkes. Herunder kan du læse om holdet bag Space Days 2020.

Om holdet bag Space Days

Space Days 2020

 

Lykke Pedersen

Projektejer

Lykke er formand for Dansk Selskab for Rumfartsforskning og det er hende der har sat Space Days igang og banet vejen for at projektet opstod. Lykke er desuden redaktør på magasinet "Dansk Rumfart".

Martin Robert Knudsen

Workshops/Coding Pirates

Martin har en kandidat i astronomi fra Aarhus Universitet, samt Master of Space Studies fra International Space University, Strasbourg. Martin holder til i Jylland og er kaptajn i Coding Pirates Silkeborg.

Marie Sveistrup

Korrekturlæsning

Marie har en kandidat i dansk fra Københavns Universitet. Ved Space Days hjælper hun med at udgive særnummer af "Dansk Rumfart" om Månen i fortiden og fremtiden. Hun hjælper desuden med tekster og indhold til hjemmeside og udstilling.

Finn Willadsen

Tekster

Finn er næstformand for Dansk Selskab for Rumfartsforskning. Til Space Days hjælper han med at skrive indhold til hjemmesiden og til udstillingen. 

Cristina Benescu

Grafiker

Cristina er en tværfaglig designer med baggrund i telekommunikationsteknik. Efter 8 års arbejde i Rumænien, Malta og Danmark, har hun stiftet det grafiske designstudio weRock med fokus på fællesskabsprojekter, kulturelle arrangementer og visuel identitet i udstillinger. Hun hjælper med grafiske elementer til udstillingen "Rundt om Månen".

pil ned

Space Days 2019 team

Lykke Pedersen, Christina Toldbo, Asger Friis, Martin Robert Knudsen, Freja Exner, Marie Svejstrup, Bardur Mikladal, Finn Willadsen, Caroline Hahne, Ellie Jarmants, Cristina Benescu,Lars og Karen Toldbo

 

Om vores samarbejdspartnere

Space Days har til formål at styrke og etablere samarbejde mellem frivillige og professionelle organisationer inden for naturvidenskabsformidling, undervisning og rumfartsområdet. Derfor har vi stort fokus på at etablere samarbejder både i Danmark og i udlandet. Herunder ses de partnere vi har til Space Days 2019.